1 Mayıs 2015 Cuma

BDSM Hikayesi: İlk Teslimiyet - I

Genç kadın ilk defa BDSM partnerle buluşacaktı. Daha önce bu adamla yapmış olduğu yazışmalar ve telefon görüşmeleri yanında bu gelişmeler kendisine çok ama çok daha canlı geliyordu. Çok uzun süredir BDSM konusunda araştırmış, bir bölümü porno olan çok sayıda filmden bunu öğrenmeye çalışmıştı. Bilgi, izleme ve hayaller ona artık yetmiyordu; BDSM'yi zihninde canlandırmak hoştu, sınırsızdı, her şey istediği gibi oluyordu seçimleri tesadüfi olmadığından. Gerçekten bunu yapabilmek ise hep bir mit olmuştu ve bir yandan biraz ürpertici, bir yandan da komik ve suni geliyordu. Henüz yaşamamış olduğundan buna dışarıdan bakarak bu şekilde algıladığının da farkındaydı.

Kafasından bu düşünceler geçerken dairesinin kapısı apartmanın girişinden çalındı... Gelen o olmalıydı... Kapı açma düğmesine bastı. Zor duruma düşürecek kötü bir tesadüf yaşanmaması için kapıyı çaldıktan sonra mesaj da atacaktı. Daha önce konuşulmuş olduğu üzere cep telefonuna gelen SMS'in sinyalini duydu genç kadın, heyecandan içeriğine bile bakmadan daire kapısını araladı. Asansörün sesini dinledi, kendi katında açıldığında kapıyı aralık bırakarak hızlı bir şekilde yatak odasına koşturdu. Kılık kıyafet ile uğraşmadı, onları yarım saat önceden giymişti bile. Yatak odasında gözlerini siyah eşarp ile bağladı ve sırt üstü olarak yatağa upuzun uzandı.

Kadının yapacağı, yapması gereken bir şey yoktu. Bu saatten sonra artık başına gelecekleri kendisinin belirleyemeyeceğini, belirlemeye kalkarsa beklediği tatmini tam tersine olumsuz hale getireceğini biliyordu. Kaderi başkası, o adam çizecekti artık.

Yatak odasına giden koridordan sakin sakin yürüyen ayak sesleri gelirken yatağına uzanmıştı... Bekliyordu...

Sonraki bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder