2 Mayıs 2015 Cumartesi

BDSM Hikayesi: İlk Teslimiyet - II

Daha önce yatak odasının kapısının gıcırdamakta olduğunu hiç fark etmemişti, kapı gıcırdayarak aralandı. Kadın nefesini tutmuş her sesi dinlemeye çalışıyordu.

Bir süre hiçbir şey olmadı, adam kadının nefesini tutmuş, stres içinde beklediğini iyi biliyordu ve bunun fiziksel ve psikolojik bir dayanma noktasını beklemeye kararlı görünüyordu. Bu aynı zamanda kadının rahatlama ve "tamam, devam edelim" sinyaline kadar; derin nefes alışverişine kadar devam edecekti.

Kadın derin bir nefes aldı verdi, bu bir "hazırım" sinyaliydi. Nefesini verirken "ne olacaksa olsun" diye düşünüp vermişti zaten. Verip aldığı o solukla başka bir dünyaya adım atmıştı sanki... Gerçekten O'na şu anda teslim olduğu geçiyordu aklından.

Sessizliği adamın sert sesi bozdu... "Kalk ve duvara yüzünü ver"... Bu ilk temas sayılabilirdi... Adamın sesi çok yakından geliyordu.

Üzerinde incecik bir gecelik vardı, önceki konuşmalarında çıplak olunmasını istememişti efendi. Ancak üzerinde de tek giysiden başka bir şey olmaması konusunda bilgi vermişti, tek bir takı bile istemiyordu...

Kadın kalktı ve yatağın ayak ucu tarafında boş olan duvara doğru ilerledi. Bir süre sonra yatağın gıcırdadığını duydu, efendisi kendi boşalttığı yatağa oturmuş veya uzanmıştı. Muhtemelen kendisini izliyor olmalıydı.

Kadın ne kadar süre geçtiğini bilmiyordu, kalbinin temposu sakinleşmiş ve düşüncelere dalmıştı. Arkasında kendisini birinin sürekli olarak izliyor olması fikri ona çok normal gelmeye başlamıştı.

Bir ara yatakta bir hareket sesi duydu ama bunu bir şey takip etmedi. Sanki efendi yataktan kalkmıştı. O ise artık nerede olduğu konusunda endişesiz sadece normal bir merak duyuyordu.

Boynunda bir nefes sıcaklığı hissetti. Efendi yakındı, hem de çok.

Kendi üzerine ne düşerse koşulsuz yapması gerektiğini düşündü...

Önceki bölüm Sonraki bölüm

3 yorum:

  1. Mail adresinize bakındım, fakat bulamadım.. size ulaşabilme şansım var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ tarafta İletişim kutusunun içinde yazıyor.

      Sil
  2. Mobil olarak girdiğim için düzen biraz farklıymış, fakat buldum, teşekkürler

    YanıtlaSil